Nieuws & Media > Switch opbrengst dankbare bijdrage voor Stichting Kalinga

Big

Switch opbrengst dankbare bijdrage voor Stichting Kalinga

10 Aug 2010

Voor het jaarlijkse project Switch nemen de dansers het over en organiseren een wervelende voorstellingen vol eigengemaakte choreografieën. Switch is een avond vol energie en creativiteit! Jaarlijks kiezen de dansers een goed doel waar ze alle opbrengsten van de avond aan doneren.

Voor Switch '10, dat in januari dit jaar plaats vond, kozen de dansers Stichting Kalinga. Deze stichting biedt structurele hulp aan kansarme straatkinderen op de Philipijnen, om zo hun vicieuze armoedecirkel te doorbreken.

Met de 21.000 euro die Switch '10 heeft opgeleverd, kan Stichting Kalinga dit jaar rond de 40 kinderen een jaar naar school laten gaan. Daarnaast kan de stichting met de bijdrage alle studenten van de school een jaar lang te eten geven. Een resultaat om trots op te zijn!

Voor Switch '11 is er een nieuw goed doel uitgekozen: Care and Share India. Deze organisatie zorgt ervoor dat 6000 Indiase straatkinderen, wezen en kinderen besmet met HIV naar school kunnen en te eten krijgen. Inmiddels zijn er 9 scholen voor de kinderen gebouwd in sloppenwijken en speciale dorpen voor deze kinderen. Door middel van donaties kan de organisatie een stuk land opkopen waarop zij hun eigen rijst kunnen verbouwen en zullen ze daar geen tekort meer aan hebben.

Ook voor Switch '11 zullen de dansers alles uit de kast halen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Care and Share. U kunt hen hierbij helpen door naar de voorstelling te komen! Wees er snel bij en boek uw kaarten hier.

Klik meer informatie over Kalinga en Care and Share India.

Klik hier voor het persbericht over de opbrengsten van Switch '10.

Zoek door de 185 nieuwsberichten