Nieuws & Media > Kom naar de Open Avond van NDT Summer Intensive

Big

Kom naar de Open Avond van NDT Summer Intensive

30 Jun 2014

Van 4 tot en met 16 augustus 2014 vindt de NDT Summer Intensive plaats. Een tweeweekse cursus voor professionele dansers en dansvakstudenten in de leeftijd van 14 tot en met 30 jaar, afkomstig van over de hele wereld. Tijdens twee intensieve weken krijgt een selecte groep dansers de exclusieve kans om de kennis, inspiratie en passie van ons gezelschap te ervaren en zij aan zij te weken met onze dansers en choreografen.

Open Avond
Op de laatste dag van de Summer Intensive is iedereen welkom tijdens de Open Avond! De avond biedt een bijzonder programma dat het publiek kennis laat maken met het aanstormend danstalent uit de cursus. In de studio’s van Theater aan het Spui kun je genieten van open technieklessen, repetities en presentaties van nieuwe stukken. Choreografen Marco Goecke, Ema Yuasa en Peter Chu hebben de nieuwe balletten tijdens de cursus samen met de deelnemers gecreëerd. Lees meer >>

Kaarten reserveren
Reserveer via het inschrijfformulier voor €10 een kaartje voor de Open Avond. Vanaf 1 juli ontvangt u een bevestiging van de reservering. Op de avond zelf kosten de kaartjes €12,50. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Meer informatie over het ophalen van de kaarten ontvangt u in de bevestiging van uw reservering.
Aanvang van de avond 19.00u (deuren openen om 17.45u)

 

Zoek door de 185 nieuwsberichten