Nieuws & Media > Zondag op de 1e rang!

Big

Zondag op de 1e rang!

30 Jan 2014

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat op 25 januari het Holland Dance Festival in Den Haag is losgebarsten. In dit kader bracht het eerste gezelschap gisteravond Programma III uit, met maar liefst twee wereldpremières van huischoreografen Léon & Lightfoot (Stop-Motion)en de originele Duitse dansmaker Marco Goecke (Hello Earth).

Deze nieuwe creaties leiden tot minutenlange staande ovaties en ook de opening, Heart’s Labyrinth van Jiri Kylián uit 1984, liet het publiek niet onberoerd.

Reserveer zondag nog de beste plaatsen!
De voorstelling is tot en met zaterdag praktisch uitverkocht, maar op zondagavond 20.00 uur  (tevens de laatste voorstelling van dit Programma in Lucent Danstheater in Den Haag) zijn er nog mooie eersterangs plaatsen verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang en profiteer van deze tip.

Reserveer hier uw kaarten

 

 

Bericht voor bezoekers reeds in het bezit van kaarten
Helaas is er enige onduidelijkheid ontstaan over de aanvangstijd van Programma III van zondag 2 februari aanstaande. De juiste aanvangstijd van deze voorstelling is 20.00 uur.

Uiteraard hopen wij u aanstaande zondag in het Lucent Danstheater te zien. Heeft u kaarten in uw bezit met aanvangstijd 14.30 uur, dan zijn deze gewoon geldig voor de avondvoorstelling en u kunt uiteraard rekenen op de door u gereserveerde stoelnummers.

Indien u heeft gerekend op een matineevoorstelling en niet in de gelegenheid bent om de voorstelling om 20.00 uur te bezoeken, dan hebben wij daar natuurlijk alle begrip voor. In dat geval kunt u contact met ons opnemen (070-8800100)  onder vermelding van het door u betaalde bedrag, en uw volledige naam, postcode en rekeningnummer. Wij zullen onze kassa dan de opdracht geven dit bedrag zo snel mogelijk te restitueren.


 

Zoek door de 186 nieuwsberichten