Nieuws & Media > NDT en Club Trouw Amsterdam presenteren: MOTUS

Big

NDT en Club Trouw Amsterdam presenteren: MOTUS

15 Mar 2013

NDT en Club Trouw Amsterdam, presenteren met trots: MOTUS. Hiermee brengt Nederlands Dans Theater ballet in nieuwe omgeving, in dit geval de rauwe clubomgeving van Trouw Amsterdam. Tijdens deze avond zijn een viertal balletten van het NDT te zien, waarna een aantal deejays de avond overneemt tot diep in de nacht.

De dansers van NDT voeren stukken op uit de alom geroemde balletten ‘Cacti’, ‘Sunset Logic’, ‘Silent Screen’ en ‘Shutters Shut’. Speciaal voor MOTUS is de setting van de stukken aangepast op de clubomgeving van Trouw Amsterdam. Voor de dansers van NDT een extra uitdaging om in de industriële omgeving van deze voormalige drukkerij hun verhaal zo goed mogelijk naar voren te brengen.

Maar MOTUS is dus meer dan alleen modern ballet. Naast sets van deejays Dekmantel Soundsystem en Young Marco krijgen de bezoekers ook performances van Off Projects voorgeschoteld. Dit collectief verrast met een combinatie van video-installatie en live muziek. Trouw Amsterdam verwacht een hoge opkomst, omdat haar bezoekers geïnspireerd en verrast willen worden, out of the box. MOTUS belooft precies dat te worden: nieuw, nu en een prikkeling voor alle zintuigen.