Nieuws & Media > Festival Together Now

Big

Festival Together Now

01 Okt 2012

Together Now is een muziek- en dansfeest voor en door Den Haag. Een initiatief van het Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest, Dr Anton Philipszaal/Lucent Danstheater en het Koninklijk Conservatorium.

Zes uur lang treden topprofessionals, studenten en amateurs zij aan zij op in alle hoeken van de muziek- en dansinstellingen aan het Spuiplein. In studio’s, op balkons, in kleedkamers in het Lucent Danstheater en in een stoelloze Dr Anton Philipszaal: je komt op plaatsen waar je nooit eerder kon komen. Waar je puur live gespeelde muziek en dans van het hoogste niveau ziet en hoort: van oude muziek tot jazz, moderne dans tot popping & locking, Bollywood en streetdance, dj tot elektronische, klassieke en nieuwe muziek…

Blader door de Festivalkrant..

NDT presenteert op Festival Together Now: Swan Song van Sol León en Paul Lightfoot en Wereldpremière van Medhi Walerski en Joby Talbot.

 Festivalkaart
Op de avond zelf stel je je eigen route samen, uiteenlopend van enorme symfonieorkesten tot de intiemste solo’s. Met de festivalkaart krijg je toegang tot alle onderdelen.
Voor online reserveren, zie deze link.

Zoek door de 185 nieuwsberichten