News & Media > NDT & Dudok: 50 % discount on the second dish*

Big

NDT & Dudok: 50 % discount on the second dish*

27 Jan 2014

Speciaal voor liefhebbers van NDT: elke tweede bezoeker van Programma III op 2 februari krijgt bij de populaire Haagse stadsbrasserie Dudok deze zondag het tweede gerecht voor de helft van de prijs.

Wilt u in de buurt van het Lucent Dans Theater nog even lekker aan tafel voordat u de wereldpremières van Marco Goecke en León & Lightfoot gaat bekijken? De koks van Dudok serveren u bijzondere streekgerechten met een eigentijdse twist. Daarnaast is er een dagelijks wisselende dagschotel. De Haagse brasserie ligt aan de Hofweg, op steenworp afstand van het Spuiplein. 

* De actie van NDT en Dudok is geldig op elk tweede gerecht van de tweede persoon (zowel hoofd- als nagerechten) uitsluitend op vertoon van kaarten voor de NDT-voorstelling op 2 februari aanstaande. De actie is niet van toepassing op drankjes.

Bestel nu uw kaarten voor aanstaande zondag en bel met Dudok op 070 890 01 00 om alvast een tafeltje te reserveren onder vermelding van NDT. De kassa van Lucent Dans Theater is dinsdag tot en met zaterdag tussen 12 en 18 uur geopend en deze zondag ook vanaf 13 uur.

Copyright foto: Rahi Rezvani

Search through 105 news items