Met je familie

NDT Kids Day

Neem je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mee voor een dag vol leuke dansactiviteiten bij Nederlands Dans Theater! Tijdens de NDT Kids Days zijn alle kinderen van diverse leeftijden samen met hun familie en vrienden welkom bij NDT.

NDT Kids - matineevoorstelling

Op 8 november staan onze deuren open voor kinderen vanaf 7 jaar en hun familie. Met zijn allen bezoek je een matineevoorstelling van NDT 2. Rondom deze voorstelling is er een bijzonder activiteitenprogramma, om samen nog meer dans te ontdekken en te beleven. Het programma biedt kinderen een speelse voorbereiding op het theaterbezoek.

Zondag 8 november voor kinderen van 7-11 jaar
Lees hier meer over het programma op 8 november


NDT Kids Day – achter de schermen

Tijdens de NDT Kids Day op 10 april kun je van alles leren over ons dansgezelschap. Bijvoorbeeld hoe het is om zelf een danser te zijn of welke andere beroepen er zijn bij NDT. Dansen, choreograferen, kostuums maken of decor bouwen. Alle elementen die komen kijken bij het maken van een dansvoorstelling komen aan de orde.

Zondag 10 april 2016 voor kinderen van 5-13 jaar

Meer informatie over het programma is beschikbaar vanaf februari 2016
Geïnteresseerd in deze activiteit? Klik hier en ontvang een bericht zodra het programma online staat


Danser voor één dag! 

Bij Nederlands Dans Theater (NDT) ontdek je tijdens De Betovering hoe het is om danser van beroep te zijn. Achter de schermen van ons gezelschap beleef je de dag van een danser. Opwarmen, repetities, kostuums en grime tot het uiteindelijke hoogtepunt: schitteren in je eigen mini-voorstelling! Je familie mag natuurlijk komen kijken. Danser zijn voor één dag, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Woensdag 21 oktober voor kinderen van 8-10 jaar
Programma met diverse activiteiten van 10.15-13.45u
Prijs: € 10,- per kind (Ooievaarskorting is van toepassing)

Helaas is het niet langer mogelijk om in te schrijven voor Danser voor één dag! omdat het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is. We zien je graag een volgende keer bij NDT, bijvoorbeeld op 8 november tijdens NDT Kids Day!

Meer informatie over De Betovering? Kijk op :
www.debetovering.nl