Als dansliefhebber

Proef de sfeer van NDT Summer Intensive

Van 10 tot en met 22 augustus 2015 vindt de NDT Summer Intensive plaats. Een cursus voor 60 professionele dansers en dansstudenten in de leeftijd van 14 tot en met 30 jaar, afkomstig van over de hele wereld. Tijdens twee intensieve weken krijgt deze selecte groep dansers de exclusieve kans om de kennis, inspiratie en passie van ons gezelschap te ervaren en zij aan zij te weken met onze dansers en choreografen.

Proef de sfeer van de NDT Summer Intensive door zelf in de studio aan de slag te gaan tijdens een Gaga workshop en/of kom langs tijdens de Open Avond!

Lees meerInleidingen

De afdeling Move in verzorgt op aanvraag van theaters inleidingen bij de voorstellingen van NDT 1 en 2 in Nederland. Voorafgaand aan de voorstelling krijgt het publiek zo de kans persoonlijk kennis te maken met ons gezelschap en zich meer te verdiepen in moderne dans en het repertoire van NDT. Voor vragen en boekingen kunnen theaters contact opnemen met: Maaike Reijntjes, 070-8800187 / maaike.reijntjes(at)ndt.nl


Move in Focus

Move in gaat een uitwisseling aan met dansscholen in Den Haag en elders in Nederland. Gezamenlijk organiseren we kleinschalige en op maat gemaakte activiteiten. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren. Scholen besluiten zelf wat de focus van een bezoek zal zijn en kunnen daarbij kiezen uit verschillende elementen, zoals het bijwonen van een les, workshops of een gesprek met een danser. Verder zijn de leerlingen van de scholen die aangesloten zijn bij Move in Focus als eerste op de hoogte van onze leukste activiteiten en voorstellingen.

Scholen die interesse hebben om deel te nemen aan Move in Focus  kunnen contact opnemen met:
Desirée Schouten, 070-8800156 / desiree.schouten(at)ndt.nl       

Deelnemende scholen
De volgende scholen nemen deel aan Move in Focus tijdens seizoen 2014-2015:

Kinderdansstudio Kirsten de Boer

Studio Inspiratie
Balletschool Ypenburg