Bestel uw abonnement met korting!

of koop losse kaarten voor een voorstelling

Een gloednieuw seizoen vol spannende dansvoorstellingen. De kunstenaars binnen ons huis, choreografen, dansers en ondersteunende teams, zorgen gezamenlijk voor elk detail om de meest bijzondere voorstellingen voor u neer te kunnen zetten.
Blader hier door de nieuwe brochure!

BESTEL TICKETS

Nederlands Dans Theater biedt in seizoen 2015/2016 twee soorten abonnementen aan voor de voorstellingen in Den Haag (Zuiderstrandtheater, Lucent Danstheater en Theater aan 't Spui). Vrienden van het gezelschap ontvangen als eerste het nieuwe seizoensmagazine en krijgen voorrang op de bestelling. Dansliefhebbers kunnen voor seizoen 2015 -2016 de volgende abonnementen bestellen:

Première-abonnement

Met een Première-abonnement ziet u altijd als eerste de nieuwe programma’s van NDT 1 en NDT 2. Abonnees ontvangen de kaarten thuis en krijgen bovendien 15% korting*.

Tijdens de feestelijke premières is de spanning voelbaar en zijn de choreografen aanwezig om het applaus in ontvangst te nemen. Het zijn bijzondere avonden voor artiesten èn publiek.

BESTEL

Keuze-abonnement *

Het flexibele Keuze-abonnement stelt u zelf samen op de website van het Zuiderstrandtheater. U kunt zoeken op datum en de voorstellingen vervolgens selecteren. Of u kunt hieronder klikken op de voorstellingen van uw keuze.
Indien u drie of meer programma’s bezoekt krijgt u 10% korting en vanaf vijf programma’s zelfs 15% korting*. In dit abonnement kunt u tevens première avonden opnemen.

BESTEL

*de daadwerkelijke bestelling geschiedt op de website van het Lucent Danstheater. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen of jongerenprijzen en dient in één keer te worden ingediend.